Elállás a termék vásárlásától

Ha valamilyen oknál fogva nem vagy elégedett a rendelt termékkel vagy termékekkel, a hazai jogszabályok értelmében jogod van indoklás nélkül elállni a szerződéstől, erre 14 naptári napod van.

Elállási jogod érvényesítéséhez töltsd ki az itt elérhető űrlapot.

Mikor nem él az elállási jog?

Higiéniai okokra való tekintettel ha a termék dobozát borító fólia csomagolás megsérül, vagy eltávolításra kerül - higiéniai és egészségügyi okokból kifolyólag - a termékelállási joggal nem lehet élni, így nem tudjuk elfogadni az elállási kérelmet, ekkor a termék árának visszatérítését megtagadjuk és a terméket utánvéttel visszajuttatjuk számodra, melynek költsége 2180 Ft.

Amennyiben a termék megrendelésekor ajándék is járt a termék mellé, úgy a megrendelt termékkel együtt az ajándékot is köteles vagy visszaküldeni, ellenkező esetben az elállás megtagadható.

Hogyan kapom vissza a pénzem?

Az elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve az eredeti kézbesítési költséget is.

A Legal Beauty Kft jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a vásárló nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte.

A visszatérítés banki átutalással fog történni, az ügyfélszogálatunk az elállási nyilatkozatod feldolgozása során emailben fogja elkérni az ehhez szükséges adatokat.

Hogyan kell a terméket visszajuttatnom?

Fontos, hogy a terméket az eredeti, bontatlan postai csomagolásban kell nekünk visszajuttatnod az alábbi címre:

  • Legal Beauty Kft.
  • 6800, Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 8.

Továbbá tájékoztatunk, hogy a visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terheli, az esetlegesen utánvéttel feladott termékek átvételét megtagadhatjuk és az elállási szándékot is elutasíthatjuk.