Fizetési mód

Oldalunkon az alábbi fizetési mód érhető el:

  • Stripe
  • PayPal
  • Utánvét
  • SimplePay
  • Banki előre utalás

Stripe fizetés

A Stripe fizetést csak a visszaigazolást követően tudod megkezdeni. A tranzakció nem a jelenlegi oldalon valósul meg, hanem a Stripe saját rendszerén belül, ahol biztonsággal elvégezheted a tranzakciót.

PayPal fizetés

A PayPal fizetést csak a visszaigazolást követően tudod megkezdeni. A tranzakció nem a jelenlegi oldalon valósul meg, hanem a PayPal saját rendszerén belül, ahol biztonsággal elvégezheted a tranzakciót.

Utánvét

Utánvét esetén a GLS futárszolgálat szállítja ki a terméket, melynek ellenértékét a futárnak adod át. A futárnál készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni. Az utánvétkezelés költsége 390 Ft. Utánvétes fizetés esetén a vásárlás végösszege nem lehet magasabb 495 000 Ft-nál, ebben az esetben csak a többi fizetési mód valamelyikével egyenlíthető ki a vásárlás ellenértéke.

SimplePay fizetés

A SimplePay fizetést csak a visszaigazolást követően tudod megkezdeni. A tranzakció nem a jelenlegi oldalon valósul meg, hanem a SimplePay saját rendszerén belül, ahol biztonsággal elvégezheted a tranzakciót.

Banki előre utalás

A rendelés leadása után díjbekérő számla kerül kiállításra, mely alapján az utalás elvégezhető. Az összeg beérkezése és feldolgozása után lesz az ÁFÁ-s számla kiállítva és a rendelés kézbesítve.