Aozzy ablakszigetelő függöny mobil klímákhoz - 1 x 400 cm

Aozzy ablakszigetelő függöny mobil klímákhoz - Szigetelő függöny - 1 x 400 cm Aozzy ablakszigetelő függöny mobil klímákhoz - Szigetelő függöny - 1 x 400 cm Aozzy ablakszigetelő függöny mobil klímákhoz - Szigetelő függöny - 1 x 400 cm

Aozzy ablakszigetelő függöny mobil klímákhoz - 1 x 400 cm

bruttó (27% ÁFA)
14 990 Ft (14 990 Ft/db)
nettó
11 803 Ft (11 803 Ft/db)
1 munkanapos kiszállítással

Aozzy ablakszigetelő függöny mobil klímákhoz, ideális a helyiség nyári légkondicionálásához.

Méret

Sajnáljuk, de ez a termék jelenleg nincs raktáron, kattints a lenti gombra, iratkozz fel és értesítünk, ha újra elérhetővé válik.
Értesítést kérek, ha újra raktáron
Termékleírás

Aozzy ablakszigetelő függöny mobil klímákhoz, ideális a helyiség nyári légkondicionálásához.

Az Aozzy ablakszigetelő függöny meggátolja a külső meleg levegő beáramlását a helyiségbe, ezáltal elősegítve a mobil klíma hatékonyságát. Az Aozzy ablakszigetelő függöny használatával az ablak továbbra is csukható és nyitható. Az ablakszigetelő függöny vizálló és mosható anyagból készült.

A 400 cm-es ablakszigetelő függöny minden szabványos ablaktípushoz használható, melynek maximális kerülete 400 cm. Tolóablakokhoz és tolóajtókhoz nem használható. Az ablakot bármikor kinyithatja és becsukhatja az ablakszigetelő függöny sérülése nélkül, amely tartós, víztaszító anyagból készült.

Könnyen felszerelhető, nincs szükség fúrásra, csavarozásra, egyszerűen csak ragassza fel a tépőzáras szalagot, melyhez 1-2 perc alatt rögzíthető az ablakszigetelő függöny.

 

Az ablakszigetelő függöny az alábbi, zölddel jelölt ablaktípusokkal kompatibilis:

típus

Szerelési útmutató:

1. Takarítsa meg az ablakkeretet és a tokot.

2. Vágja méretre, majd ragassza fel a tépőzárat az ablakkerethez és a tokhoz.

3. Ragassza fel az ablakszigetelő függönyt a tépőzáras rögzítőhöz.

4. Nyissa ki a cipzárt, helyezze ki a csövet a nyíláson, majd húzza vissza a cipzárt, úgy, hogy szorosan zárjon a csőhöz. Gyorskötegelővel rögzítse a cipzár kocsijait a csőhöz.