Fisher UV PROTECT 200 légtisztító rendszer

Fisher légtisztító rendszer - Légtisztító - 13-22 - UV Protect Fisher légtisztító rendszer - Légtisztító - 13-22 - UV Protect Fisher légtisztító rendszer - Légtisztító - 13-22 - UV Protect Fisher légtisztító rendszer - Légtisztító - 13-22 - UV Protect Fisher légtisztító rendszer - Légtisztító - 13-22 - UV Protect

Fisher UV PROTECT 200 légtisztító rendszer

bruttó (27% ÁFA)
44 323 Ft (44 323 Ft/db)
nettó:
34 900 Ft (34 900 Ft/db)

Soha többé vírus, baktérium, pollen, allergén, por, atkák, füst és kellemetlen szagok! A 6x légtisztító rendszer lerombolja a kórokozók DNS szerkezetét és kiszűri az allergéneket!

Sajnáljuk, de ez a termék jelenleg nincs raktáron, kattints a lenti gombra, iratkozz fel és értesítünk, ha újra elérhetővé válik.
Javasolt helyiség méret (m²):
Szűrési típus:
Értesítést kérek, ha újra raktáron
  •  
  •  
  •  

Ön is szinte szorong már a vírusok miatt, ha közösségbe megy? Influenza, COVID-19 és annyi minden lehet a levegőben, az ember önkéntelenül aggódni kezd. Mikor a vírusok nem olyan aktívak, az allergiások pedig lemondóan veszik tudomásul, hogy megérkezett a pollenszezon, folytatódhat a tüsszögés, orrfolyás...

 

Soha többé vírus, baktérium, pollen, allergén, por, atkák, füst és kellemetlen szagok!

 

A 6x légtisztító rendszer lerombolja a kórokozók DNS szerkezetét és kiszűri az allergéneket! A 6x légtisztítás elemei a kompozit szűrő: HEPA-H11, fotokatalitikus, aktív szén és porszűrő, kiegészítve ionizátorral és UV-C lámpával. Az UV-C hullámhossz-tartományú ultraibolya sugárzás képes elpusztítani a DNS molekuláris szerkezetét, így széles körben alkalmazzák baktériumok és vírusok ellen. A HEPA-H11 szűrő 99%-os hatékonysággal szűri ki a PM2,5 szálló por részecskéket. Ilyenek például a pollen, az atka, a por, a penészgomba spóra vagy akár a textilrostok. A légtisztító antibakteriális hatása mellett hatékonyan szűri ki az olyan mérgező anyagokat, mint a benzin és ammónia, valamint megszünteti a füsthöz hasonló kellemetlen szagokat.

 

Szűrők: a beépített szerkezet automatikus emlékeztetőt küld a szűrőcserére vonatkozóan. Mindegyik szűrő körülbelül 1 évig használható 8 órás átlagos üzemidő esetén. Azonban az eltérő szennyezettségű környezetben való használat esetén a ciklus eltérő lehet.

 

MŰSZAKI ADATOK
3 év garancia Igen
CADR 180 m³/h
Hangteljesítményszint - db(A) <61
Légsebesség 3 fokozat
Teljesítmény felvét (W) 40
Hálózati áram 230V/1ph/50Hz
Méret (szél.,mag.,mély.) 348x556x190
Nettó tömeg 6.2
Javasolt helyiség méret (m²) 13-22

 

SZŰRŐRENDSZER
4 fokozatú kompozitszűrő Igen
Előszűrő Igen
HEPA-H11 szűrő Igen
Aktívszénszűrő Igen
Fotokatalitikus szűrő Igen
Iongenerátor 1x10⁷ db/cm³
UV lámpa 254nm UV-C
Porszűrő Igen

 

ÉRZÉKELŐ
Szagérzékelő Igen

 

LÉGTISZTÍTÓ TULAJDONSÁGOK
UV sterilizálás Igen
Levegőminőség kijelzés LED
Időzítési lehetőségek Igen
Alvó üzemmód Igen
Szűrőcsere igény kijelzés Igen
Ventilátormotor AC

 

Ajánlott termék(ek):

Fájlnév Fájltípus Fájlméret
Fisher UV PROTECT 200 légtisztító rendszer - Használati útmutató.pdf application/pdf 1285.123 MB Letöltés