Fisher FPR-121DE4-R mobil klíma (hűtő/fűtő) - 3.5 kW

Fisher mobil klíma - Mobil klíma - Hűtő/Fűtő - 3.5 kW Fisher mobil klíma - Mobil klíma - Hűtő/Fűtő - 3.5 kW Fisher mobil klíma - Mobil klíma - Hűtő/Fűtő - 3.5 kW Fisher mobil klíma - Mobil klíma - Hűtő/Fűtő - 3.5 kW

Fisher FPR-121DE4-R mobil klíma (hűtő/fűtő) - 3.5 kW

bruttó (27% ÁFA)
190 486 Ft (190 486 Ft/db)
nettó:
149 989 Ft (149 989 Ft/db)

Ha gyors, szerelés nélküli megoldásra van szüksége a hőség ellen, válassza a Fisher mobil klímát, amit akár kültéren is elhelyezhet. Ráadásul 2 év helyett 3 év garanciával.

Sajnáljuk, de ez a termék jelenleg nincs raktáron, kattints a lenti gombra, iratkozz fel és értesítünk, ha újra elérhetővé válik.
Típus:
Teljesítmény:

Ha gyors, szerelés nélküli megoldásra van szüksége a hőség ellen, válassza a Fisher mobil klímát, amit akár kültéren is elhelyezhet. Ráadásul 2 év helyett 3 év garanciával.

Az elsőként kültéren is elhelyezhető mobil klíma. Innovatív technológia. Ajánlott maximum 35 m2-es helyiség levegőjének komfortosabbá tételére.

Önnek ajánljuk, ha:

  • gyors, szerelés nélküli megoldásra van szüksége a hőség ellen;
  • mobil klímáját akár kültéren is szeretné elhelyezni;
  • 2 év helyett 3 év garancia.

A Fisher Flexi mobil klíma remek választás, ha Ön gyors, szerelés nélküli megoldást keres a hőség ellen. Ajánljuk hozzá ablakszigetelő függönyünket a lehető legkényelmesebb alkamazásért.
Azonban jóval többet is tud ennél!

Akár kültéren is elhelyezheti, kialakítása télen-nyáron alkalmassá teszi erre.
Mobil klímáját a hűtendő/fűtendő helyiségen kívül tartósan is elhelyezheti. Részleteket a használati útmutatóban olvashat ezekről a rendkívüli alkalmazási lehetőségekről.

Az alapvetően egycsöves készüléket kültéren elhelyezve, akár az ablakon bevezethető a cső, melyen a hideg levegő áramlik a helyiségbe. Így a zajforrás és a meleg levegő kint marad.
Nyitott ablakon bevezetve a csövet a friss levegő áramlás megoldott, de a működés hatékonysága még fejleszthető és ajánlott az ablakszigetelő függöny használata.
Ha a mobil klímát egycsöves kivitelben - ahogy alapvetően kapható - a hűtendő helyiségben kívánja elhelyezni, a csövön a működés közben termelődő meleg levegőt szükséges kivezetni a szabadba.

A Fisher Flexi mobil klíma kiegészítőkkel kétcsövessé alakítható, így hatékonyan működtethető a készülék úgy is, hogy a hűtendő helyiségben helyezi el a mobil klímát. A két csövet az ablaküvegen vagy falon át kivezetve, az egyik cső a külső levegőt közvetlenül a gépbe vezeti, a másikon a felmelegített levegő távozik. A kétcsöves megoldással már sokkal jobb hatásfokkal hűthető a lakásunk és a friss levegő bejutása is biztosított anélkül, hogy a friss levegővel együtt a kánikula is beáramlana az ablakon.

Négycsöves kialakítás esetén a gép szintén kikerül a hűtendő helyiségből, megszabadulunk a zajtól. A beltéri levegő ellátás 2 hosszú csővel csatlakoztatható, a befúvást magasabbra tudjuk tenni, az elszívást pedig távolabb a befúvástól, így sokkal jobb lesz a hatásfok és a levegő keringetése.

A Flexi csomag a mobil klíma készüléket tartalmazza 1 db 1,5 méteres légcsővel, csőzáró lamellával, infra távirányítóval.

 

TELJESÍTMÉNYADATOK
Hűtőteljesítmény (kW) 3.5
Fűtőteljesítmény (kW 3.5
Hűtőközeg típus R290 245g

 

ENERGIA OSZTÁLY
EER 2.6
COP 3.1
Hálózati áram (V/f/Hz) 220-240V 50Hz
Javasolt biztosíték (A) C16
Tömeg (beltéri/kültéri) (kg) 30

 

ÜZEMELTETÉSI HATÁROK
Külső hőm. Hűtés (°C) 17 ~ 35
Külső hőm. Fűtés (°C) 7 ~ 23
Belső hőm. Hűtés (°C) 17 ~ 30
Belső hőm. Fűtés (°C) 15 ~ 25

 

ZAJSZINT (db(A))
Kültéri hangnyomásszint dB(A) 52
Kültéri hangteljesítményszint dB(A) 65

 

MÉRET (mm)
Kültéri (Szél.xMag.xMély.) (mm) 300x760x550
Kivezető cső átmérője (mm) 150
Beltéri légszállítás (max.) (m3/h) 450

 

JELLEMZŐK- MOBIL KLÍMA
Kültéren elhelyezhető Igen
Csak külső levegő beszívással Igen
Csövezhetőség 4
Vízleválasztás párátlanító üzemmódban 60l/nap
Cseppvíztartály Nincs
Távirányítóval vezérelhető Igen
Párátlanító mód Igen
Fűtési üzemmód Igen

 

KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK

Fájlnév Fájltípus Fájlméret
Nemzeti Klímavédelmi Hatóság Képesítési Igazolás_VE_berendezes_1000000051631.pdf application/pdf 2932.453 MB Letöltés
Használati útmutató.pdf application/pdf 5028.899 MB Letöltés
Műszaki szórólap.pdf application/pdf 167.352 KB Letöltés